BSO Heksenketel

 

De kinderen voelen zich op hun gemak op onze BSO Heksenketel, iedereen is welkom! Er is voldoende ruimte en aandacht voor nieuwe kinderen. Er heerst een ontspannen, warme en knusse sfeer en de kinderen voelen zich veilig en vertrouwd op de BSO, een 2e thuis! Kinderen kiezen zelf wat ze leuk vinden om te gaan doen, maar daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot leuke activiteiten, zoals knutselen, samen een voorstelling maken of lekker buiten spelen. Wij maken van iedere dag een ‘feest’ !

BSO Heksenketel participeert in de Brede School Octopus samen met OBS de Wissel , Speel-O-Theek Haren en Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Sinds mei 2012 is BSO Heksenketel gehuisvest binnen het nieuwe gebouw van De Wissel. Op BSO Heksenketel kunnen 30 kinderen opgevangen worden, onder begeleiding van 3 pedagogisch medewerkers. Op BSO Heksenketel worden kinderen opgevangen van OBS de Wissel en GBS Het Mozaiek. De kinderen van de Wissel en het Mozaiek halen wij lopend op van school.

BSO Heksenketel beschikt over meerdere groepsruimtes. De ruimtes zijn ingericht met verschillende hoeken, onder andere een poppenhoek, bouwhoek en hoeken voor knutselactiviteiten en lezen. Aan de grote “stamtafels” eten en drinken we gezamenlijk. Er is een grote buitenruimte met allerlei speeltoestellen en een basketbalveld.

Sinds januari 2017 is naast BSO Heksenketel ook BSO Drakenland gevestigd in het gebouw. Kinderen van beide locaties gaan regelmatig bij elkaar op bezoek.

Bekijk Inspectierapport_Heksenketel Drakenland_28-02-23