Opvang bij de SKH

De Stichting Kinderopvang Haren heeft de leukste kinderopvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar in de gemeente Haren. Wij bieden:

  • Opvang voor 0-4 jarigen in Kinderdagverblijven
  • Buitenschoolse Opvang voor 4-12 jarigen in diverse leeftijdssamenstellingen: groepen van 4-6 en 7-12 jaar
  • Tussenschoolse Opvang voor de Sint Nicolaasschool.

Wat vindt u bij de SKH?

Bij de SKH zetten we ons allemaal in om uw kind een fijne en leuke dag te geven. We proberen iedere dag weer een warme, rustige en ontspannen sfeer te creëren, waardoor de kinderen zich veilig voelen en op ontdekking uit durven gaan.

Bij de opvang van de allerjongsten ligt het accent op de verzorging, de voeding en vooral liefdevolle aandacht geven. We nemen rustig de tijd voor het voeden, verschonen en naar bed brengen. In deze één op één contacten is het mogelijk om een goede relatie op te bouwen met de kinderen.

Oudere kinderen kunnen bij ons experimenteren en het zelfstandig opereren vergroten. Zodra het kan worden kinderen uitgenodigd om deel te nemen aan activiteiten. Deze activiteiten variëren van deelname aan dagelijkse zaken als opruimen en tafel dekken tot het meedoen aan het aanbod van de pedagogisch medewerkers zoals verven, kleien, plakken en sporten.

Om de opvang optimaal te laten verlopen is contact met u onmisbaar, dat geven we vorm met diverse dagelijkse en jaarlijkse contactmomenten. Door dit contact kunnen we zo goed mogelijk aansluiten bij de thuissituatie en zo ons gezamenlijk inzetten voor uw kind!