Werken bij SKH

Binnen de SKH zijn de kinderen het belangrijkst: wij mogen iedere doordeweekse dag weer aan de slag om een leuke en interessante (mid)dag voor hen te verzorgen. Daar zetten wij ons graag en met veel plezier voor in! Wij zijn ons er van bewust dat we (als pedagogisch medewerkers) een voorbeeldfunctie hebben; kinderen kijken naar ons gedrag en naar onze omgang met elkaar.

De pedagogisch medewerkers van de SKH

Alle vaste krachten en invalkrachten hebben een afgeronde en kindgerichte opleiding, conform de eisen die zijn vastgelegd in de CAO Kinderopvang. Deze opleiding is gericht op de opvang van 0 tot 12 jarigen. Naast de vakkennis die de medewerkers hebben vanuit hun opleiding nemen medewerkers van de SKH regelmatig deel aan cursussen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Wij werken bij een normale bezetting altijd met twee mensen en worden, waar nodig, geassisteerd door een huishoudelijk medewerker. Een team bestaat uit maximaal 4 personen. Als een vaste medewerker afwezig is dan komt er, als enigszins mogelijk, een invalkracht die ook bekend is bij de kinderen. Wij houden van de jongste kinderen een voeding- en slaapschema bij en een logboek zodat een invalkracht snel op de hoogte kan zijn.

Wil je ons team versterken?

Klinkt de SKH als de organisatie voor jou? Wij bieden je een werkplek met volop werkplezier, enthousiaste collega’s, prima arbeidsomstandigheden, goede (werk)begeleiding en een salaris conform cao.

Voor eventuele vacatures zie het tabblad rechtsboven de pagina.

Je kunt ook altijd een open sollicitatie aan ons sturen.

Contact

Voor vragen over personeelszaken kun je contact opnemen met Gabry Ekamper en/of Karin Mulderij van afdeling P&O .
De afdeling P&O is bereikbaar via 06-52523179 g.ekamper@kinderopvangharen.nl (Gabry)  en/of 06-52523149 k.mulderij@kinderopvangharen.nl (Karin), op de volgende dagen

Maandag 08.30 – 16.30 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 15.00 uur
Donderdag

Vrijdag

08.30 – 17.00 uur

08.30 – 12.30 uur