BSO Vakantieactiviteiten

In de vakanties organiseren we activiteiten binnen een thema. Op deze manier kunnen we de kinderen uitgebreider kennis laten maken met een onderwerp en er een hele leuke tijd van maken!

We kiezen het thema op basis van de interesse van de kinderen, het jaargetijde of gebeurtenissen in de directe omgeving. In de vakanties en op de woensdagmiddagen worden ook uitstapjes rond het thema georganiseerd naar bijvoorbeeld een bos, museum, filmvoorstelling of het theater.

Huttenbouwdorp

In de zomervakantie is de BSO aanwezig op het huttenbouwterrein in Haren. Hier kunnen kinderen van 7 tot en met 12 jaar van afvalhout hutten timmeren. Deze activiteit organiseren we in samenwerking met Sociaal Cultureel Werk. Ouders kunnen hun kind hier van tevoren voor opgeven.

Voor de kinderen van 4 tot 7 jaar organiseren we op de BSO locaties een minihuttenbouwdorp.

BSO-vakantiekamp

In de zomervakantie wordt er een super cool BSO-kamp georganiseerd van 2 dagen en 1 nacht. De kinderen blijven er gezellig eten en slapen. Het kamp wordt gehouden in de omgeving van Haren en staat in het teken van het thema. Kinderen moeten door hun ouders opgeven worden voor het kamp. Voor de kinderen die niet mee gaan, is er gewoon opvang op de BSO.