Konnect

 

Sinds een aantal jaren heeft Stichting Kinderopvang Haren een samenwerking met Konnect. De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen op de opvang. U kunt foto’s bekijken die geplaatst zijn, een nieuwsbericht lezen of een bericht naar de groep sturen of van de groep ontvangen. Met Konnect blijft u op de hoogte en heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week de mogelijkheid uw gegevens in te zien.

De OuderApp toont in een overzichtelijk tijdlijn de gebeurtenissen van uw kind(eren). Zo blijft u op de hoogte van de dag die uw kind beleeft middels foto’s en berichten. Daarnaast is belangrijke informatie inzichtelijk zoals nieuwsberichten, nieuwsbrieven en gegevens van uw kind(eren) en opvang. Ook heeft u via de OuderApp inzicht in de agenda en kunt u heel makkelijk extra (marge) dagen aanvragen, dagen ruilen en een afwezigheid doorgeven.

Voor het aanvragen van extra (marge)dagen en het ruilen van dagdelen, hebben wij een aantal spelregels opgesteld. Raadpleeg hiervoor ons beleid en werkwijze 

 

Gebruik van de App

De OuderApp is te downloaden in de Google Play Store (voor Android) en in de Apple Store (iOS) door te zoeken op OuderApp.
Nadat u de app heeft geinstalleerd kunt u met de inloggegevens die u hebt ontvangen inloggen. Het e-mail bericht met inloggevens wordt standaard verstuurd vanuit Konnect.
Mogelijk komt dit bericht in uw spambox binnen.
Wanneer u voor de eerste keer inlogt dient u drie velden in te vullen:

  • Onze URL: skharen.ouderportaal.nl
  • Gebruikersnaam: uw e-mailadres
  • Wachtwoord: zelfgekozen

Gebruik van het portaal

Niet alle functionaliteiten van Konnect zijn beschikbaar in de Ouderapp. Vandaar dat het ook mogelijk is om in te loggen in het portaal van Konnect.
Ga hiervoor naar skharen.ouderportaal.nl en log in met uw gegevens. Konnect blijft doorlopend updates toevoegen om uiteindelijk te komen tot gelijke functionaliteit, zowel in de app als het portaal.

Vanaf 1 september 2020 zal Konnect geen ondersteuning meer bieden aan Interner Explorer (IE). Wij adviseren u gebruik te maken van een van de volgende browsers: Chrome, Safari, Microsoft Edge (opvolger van IE), Firefox, Safari of Chromium (Android).

De inlog gegevens voor de Ouderapp en het portaal zijn hetzelfde. De benodigde gegevens heeft u in het verleden per mail ontvangen van Konnect. Wij willen u erop attenderen dat dit bericht mogelijk in de spam box van uw e-mail account staat.Inloggegevens

Heeft u al een keer eerder ingelogd maar weet u uw wachtwoord niet meer? Dan is het op de inlogpagina via ‘wachtwoord vergeten’ mogelijk om het wachtwoord aan te passen. Er wordt een e-mail gestuurd naar het bekende e-mailadres.

Lijkt het erop dat u geen gegevens van Konnect heeft ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via administratie@kinderopvangharen.nl

Klik hier voor onze uitgebreide handleiding over het downloaden en gebruik van de Ouderapp en portaal