Konnect

 

Sinds een aantal jaren heeft Stichting Kinderopvang Haren een samenwerking met Konnect. De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen op de opvang. U kunt foto’s bekijken die geplaatst zijn, een nieuwsbericht lezen of een bericht naar de groep sturen of van de groep ontvangen. Met Konnect blijft u op de hoogte en heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week de mogelijkheid uw gegevens in te zien.

Tevens heeft u via Konnect inzicht in de agenda en kunt u heel makkelijk extra (marge) dagen aanvragen, dagen ruilen en een afwezigheid doorgeven. Voor het aanvragen van extra (marge)dagen en het ruilen van dagdelen, hebben wij een aantal spelregels opgesteld. Raadpleeg hiervoor ons ruilbeleid en werkwijze 

 

Gebruik van de App

De OuderApp is te downloaden in de Google Play Store (voor Android) en in de Apple Store (iOS) door te zoeken op OuderApp.
Nadat u de app heeft geinstalleerd kunt u met de inloggegevens die u hebt ontvangen inloggen. Het e-mail bericht met inloggevens wordt standaard verstuurd vanuit Konnect.
Mogelijk komt dit bericht in uw spambox binnen.
Wanneer u voor de eerste keer inlogt dient u drie velden in te vullen:

  • Onze URL: skharen.ouderportaal.nl
  • Gebruikersnaam: uw e-mailadres
  • Wachtwoord: zelfgekozen

Gebruik van het portaal

Naast het gebruik van de OuderApp is het ook mogelijk is om in te loggen in het portaal van Konnect.
Ga hiervoor naar skharen.ouderportaal.nl en log in met uw gegevens.

De inlog gegevens voor de Ouderapp en het portaal zijn hetzelfde. De benodigde gegevens heeft u 6 weken voor de startdatum per mail ontvangen van Konnect. Wij willen u erop attenderen dat dit bericht mogelijk in de spam box van uw e-mail account staat.

Heeft u al een keer eerder ingelogd maar weet u uw wachtwoord niet meer? Dan is het op de inlogpagina via ‘wachtwoord vergeten’ mogelijk om het wachtwoord aan te passen. Er wordt een e-mail gestuurd naar het bekende e-mailadres.

Lijkt het erop dat u geen gegevens van Konnect heeft ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via administratie@kinderopvangharen.nl

Klik hier voor onze uitgebreide handleiding over het downloaden en gebruik van de Ouderapp en portaal

Nadat u de App geactiveerd heeft, vragen we u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en privacyreglement. Tevens vragen we u om wel/niet akkoord te gaan met een aantal toestemmingen die van belang zijn voor de opvang van uw kind.
Wilt u nadien een reeds beoordeelde toestemming wijzigen dan kunt u een mail sturen naar konnect@kinderopvangharen.nl met daarin:

  • Naam en geboortedatum van uw kind;
  • Welke toestemming wilt u wijzigen?
  • Per wanneer mag de toestemming gewijzigd worden?

U ontvangt bericht van ons wanneer de toestemming is aangepast. Houdt u rekening met een verwerkingstermijn van max 7 dagen voordat het is aangepast.