Ben jij de leukste pedagogisch medewerker en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Welkom bij de Stichting Kinderopvang Haren (SKH); de leukste organisatie voor kinderen van 0 tot 13 jaar in Haren. Binnen de SKH zijn de kinderen het belangrijkst: wij mogen iedere doordeweekse dag weer aan de slag om een leuke en interessante (mid)dag voor hen te verzorgen. Daar zetten we ons graag en met veel plezier voor in! We zijn ons er van bewust dat we (als pedagogisch medewerkers) een voorbeeldfunctie hebben; kinderen kijken naar ons gedrag en naar onze omgang met elkaar.

Vacatures

We hebben regelmatig vacatures en willen je vragen om te solliciteren op de openstaande vacatures als je interesse hebt in werken bij onze organisatie

Open sollicitatie

Een open sollicitatie mag ook. In deze open sollicitatie heb je de ruimte om te laten zien waar jij goed in bent en hoe je de SKH zou kunnen versterken.

Wij bieden je een werkplek met volop werkplezier, enthousiaste collega’s, goede arbeidsomstandigheden, goede (werk)begeleiding en een salaris conform cao. Daarnaast is er heel veel ruimte voor talentontwikkeling en werk je in een divers team van jong en oud.

Klinkt de SKH als de organisatie voor jou? En wil je weten welke mogelijkheden er voor je zijn? Stuur dan je CV en een korte motivatie

naar Gabry Ekamper, Personeelszaken, g.ekamper@kinderopvangharen.nl

    Voeg je motivatiebrief en CV toe als bijlage in het bericht door op onderstaande knop te klikken

    Stuur bestand(en) mee