BSO Merlijn

 

Op BSO Merlijn heerst een gezellige, veilige sfeer. Nieuwe kinderen worden extra goed begeleid, zodat ze zich snel thuis zullen voelen. De kinderen kunnen gebruik maken van verschillende ruimtes met diverse mogelijkheden. De locatie beschikt over een grote buitenruimte, waar ze graag en veel gebruik van maken. Er is een grasveld, een omheinde ruimte met grote zandbak en klimwand en het grote speelterrein voor het gebouw.

Binnen kan er gespeeld worden in de speelhal waar de kinderen op allerlei manieren vrij kunnen spelen. Te denken valt aan knutselen, creatief bezig zijn, hutten bouwen, dansen, toneel, daarnaast is er een zithoek met boekenrek en een tafel met allerlei bakken met bouwmateriaal.

Op de groep zijn de pedagogisch medewerkers, gezien de leeftijd van de kinderen, veel bezig met zelfstandigheid en vinden ze goed contact met de ouders belangrijk.

Op BSO Merlijn worden momenteel maximaal 24 kinderen van 7 t/m 12 jaar per dag opgevangen onder begeleiding van 2 pedagogisch medewerkers, maar er kunnen 36 kinderen worden opgevangen. De BSO beschikt over 1 stamgroep in 1 groepsruimte.

BSO Merlijn is in schoolweken 5 dagen per week open en in vakantieweken op woensdag en vrijdag. Op deze BSO worden kinderen opgevangen van CBS de Borg en daarnaast kunnen kinderen van andere scholen en BSO locaties hier worden opgevangen als hun eigen locatie geen plaats heeft en/of niet open is. Elk kind op BSO Merlijn heeft een mentor.

Bekijk inspectierapport GGD Inspectierapport_BSO Tovenaar Merlijn_06-06-24