BSO Erasmusheem

 

BSO Erasmusheem is een locatie voor kinderen vanaf 7 jaar van de Nicolaasschool en de Brinkschool. De BSO is het hele jaar open op maandag, dinsdag en donderdag en biedt plaats aan 30 kinderen.

De kinderen worden door een pedagogisch medewerker lopend van school gehaald off komen zelfstandig, na toestemming van ouders. De BSO vindt plaats in de gemeenschappelijke woonkamer van wooncomplex Erasmusheem in Haren. Dit complex is gelegen aan de rand van Haren, nabij natuurgebied Sassenheim. Bewoners van Erasmusheem kunnen komen buurten of deelnemen aan activiteiten van de BSO. Ook kunnen de kinderen deelnemen aan activiteiten die door activiteitenbegeleiders van woonzorg worden georganiseerd.

De kinderen hier bepalen samen met de groepsleiding, hoe het programma per dag eruit ziet. Dit kan een kook- of bakactiviteit zijn, een high-tea organiseren, iets knutselen, bingo, voetballen of basketballen buiten of tafeltennissen. Ook kun je er jeu de boules spelen of werken in de moestuin. En buiten loop je zo het natuurgebied in.

Binnen kan er tevens gebruik gemaakt worden van een groot filmscherm voor tv en Wii spellen. Verder is er natuurlijk ook veel speelgoed aanwezig zoals lego, playmobil, gezelschapsspelletjes en barbies

Naast de activiteiten blijft de BSO vrije tijd. Kinderen kunnen dus naast de geboden activiteiten hun middag naar keus invullen.

 

Bekijk  Inspectierapport_BSO Erasmusheem_21-06-22