Leden OC Hemsterhuislaan

De OC van de Hemsterhuislaan wordt momenteel bemand door:

Marjolein Dröge (voorzitter)

Mijn naam is Marjolein Dröge en samen met mijn man Mathijs en kinderen Maud (dec 2017) en Hugo (juli 2020) woon ik in Haren. Sinds oktober dit jaar ben ik werkzaam als Unithoofd van de afdeling Pathologie in het Martiniziekenhuis in Groningen.   Maud en Hugo zitten samen in verticaal 1 waar ze op maandag en donderdag naartoe gaan, ze hebben het hier heel erg naar hun zin! Ik ben sinds 2019 voorzitter van de oudercommissie aan de Hemsterhuislaan en dit doe ik met veel plezier. Ik vind het leuk om op deze manier betrokken te zijn en een positieve bijdrage te leveren aan de zaken die spelen op het kinderdagverblijf. Wil je meepraten of wil je iets kwijt omtrent zaken die te maken hebben met het reilen en zeilen op het kinderdagverblijf of de BSO? Laat dit ons dan weten zodat we het mee kunnen nemen in onze overleggen!


Liesbeth Moekotte Simmelink

Hierbij wil ik mijzelf voorstellen als nieuw lid van de oudercommissie van Stichting Kinderopvang Haren locatie Hemsterhuislaan. Ik ben Liesbeth Moekotte-Simmelink, moeder van Valerie (november 2015) en Daphne (juni 2017) die met veel plezier naar Verticaal 2 van Dribbel gaan. Samen me mijn man Bas wonen wij sinds 2 jaar in Haren. Ik werk als revalidatiearts in het UMCG, locatie Beatrixoord. In mijn vrije tijd probeer ik sportief bezig te zijn door middel van bootcamp training en hardlopen en doe ik graag leuke dingen met de kinderen. Door mijn bijdrage in de oudercommissie wil ik graag betrokken zijn bij het verbeteren van de kwaliteit van de kinderopvang en ik hoop andere ouders hierin te kunnen vertegenwoordigen. Bij vragen of opmerkingen hoop ik dat jullie contact met mij opnemen. Dit kan via mijn email: liesbeth_simmelink@hotmail.com of telefoonnummer: 06-11125281.


Beate Brouwer

(Voorstellen en foto volgt nog)