Leden OC Hemsterhuislaan

De OC van de Hemsterhuislaan wordt momenteel bemand door:

Foto Inge Sloots  Inge Sloots

Mijn Naam is Inge Sloots en sinds april 2012 zijn Rens, Fleur, Laurens en ik woonachtig in Haren.
Fleur is geboren op 24 februari 2011 en heeft het erg naar haar zin gehad op Dribbel waar zij drie dagen per week verbleef. Inmiddels zit Fleur sinds maart 2015 op de Nicolaasschool en is daar helemaal op haar plek met al haar nieuwe vriendinnetjes en de uitdagingen die school haar biedt. Momenteel maakt ze drie dagen per week gebruik van de TSO en de BSO van de  Mikmak.
Op 27 juli 2015 is Fleur grote zus geworden van haar broertje Laurens. Hij is na de zomer op de groep verticaal 3gekomen en speelt daar met volle teugen.
Ik ben werkzaam in Groningen bij een landelijke welzijnsorganisatie die op emotioneel, praktisch en juridisch vlak opereert. Rens heeft een internetbedrijf in de stad en geeft daarnaast les op de Hanzehogeschool.

Ik heb me in 2012 aangemeld bij de oudercommissie om zo meer betrokken te zijn bij de zorg  en begeleiding van de kinderen op de crèche. Vooral de beleidsmatige en protocollaire kant spreekt me erg aan in deze. Inmiddels ben ik voorzitter geworden van de commissie.

Ik hoop als lid van de oudercommissie een positieve bijdrage te kunnen leveren aan Stichting kinderopvang Haren en aan een prettige opvang van onze kinderen.
Bij deze nodig ik jullie van harte uit om punten of  signalen bij ons neer te leggen zodat we hier binnen onze vergaderingen aandacht voor kunnen hebben.


Joce de Vries

Mijn naam is Joce de Vries, ik ben de moeder van Carlijne (4jr) en Julie-Anne (1jr). Sinds 2.5 jaar wonen Remko en ik met de meiden in Haren. Vanuit Groningen zijn we op zoek gegaan naar een gezellig dorp, maar wel op fiets afstand van de stad zodat ik ’s ochtends lekker op de fiets naar mijn werk kan. Begin 2015 ben ik lid van de oudercommissie geworden, ik vind het belangrijk te weten wat er speelt en betrokken te zijn, op deze manier blijf ik op de hoogte.


Annemiek Botma

(Voorstellen en foto volgt nog)


Marloes van der Kley Marloes vd Kley

Mijn naam is Marloes van der Kley en ik ben de moeder van Guus. Guus zit in de groep verticaal 3 van de Hemsterhuislaan. Mijn vriend David en ik zijn vorig jaar in Haren komen wonen en dit bevalt ons erg goed. Zelf ben ik werkzaam als teamleider bij Lentis in de Groningen. Ik ben begonnen in het najaar van 2016 als lid van de oudercommissie, daarnaast vertegenwoordig ik de locatie Hemsterhuislaan ook in de centrale oudercommissie van de stichting. Dit doe ik samen met Suzanne Benes. Wil je dat we punten meenemen naar de vergadering dan hoor ik dat graag!


Suzanne Duitscher-Benes

(Voorstellen en foto volgt nog)