Leden OC Hemsterhuislaan

De OC van de Hemsterhuislaan wordt momenteel bemand door:

Marjolein Dröge (voorzitter)

Mijn naam is Marjolein Dröge en samen met mijn man Mathijs en kinderen Maud, Hugo, Joep en Ted woon ik in Haren. Ik werk als Hoofd Hospitality in het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. Onze dochter Maud zit op de BSO en de drie jongens zitten gezamenlijk  in verticaal 1, waar ze op maandag en donderdag naartoe gaan, ze hebben het hier heel erg naar hun zin! Ik ben sinds 2019 voorzitter van de oudercommissie aan de Hemsterhuislaan en dit doe ik met veel plezier. Ik vind het leuk om op deze manier betrokken te zijn en een positieve bijdrage te leveren aan de zaken die spelen op het kinderdagverblijf en/of de BSO. Wil je meepraten of wil je iets kwijt omtrent zaken die te maken hebben met het reilen en zeilen op het kinderdagverblijf of de BSO? Laat dit ons dan weten zodat we het mee kunnen nemen in onze overleggen!


Charell Baas

Ik ben Charell Baas en moeder van Tobias, Pim en Jip. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Haren. Onze jongste zoon Jip zit in verticaal 3 van dribbel. Tobias en Pim zitten op de BSO aan de waterhuizerweg, hiervoor zaten ze ook (met veel plezier) in verticaal 3. Sinds 2022 zit ik in de oudercommissie en dat doe ik met veel plezier. 

Ik ben werkzaam als medewerker klantcontact en kindplanning bij een kinderopvang organisatie in Groningen. Hiervoor heb ik 10 jaar op de groep gewerkt als pedagogisch medewerker. 

 


Fleur Kamps

Mijn naam is Fleur Kamps. Samen met Thijs heb ik drie kinderen en de vierde is op komst. Guus en Fien zitten op de BSO en Else op verticaal 3, allen aan de Hemsterhuislaan. Ik ben werkzaam als huisarts. Toen we nog in Groningen woonden, heb ik daar ook in de OC gezeten van de opvang. In november 2022 ben ik hier toegetreden tot de OC. Naast dat het erg gezellig is, vind ik het vooral belangrijk en leuk om mee te denken over het pedagogisch beleid binnen de opvang.