Leden OC BSO locaties

Alle BSO locaties die niet gevestigd zijn in de panden aan de Waterhuizerweg en Hemsterhuislaan, vallen onder de OC van de BSO locaties.
Hieronder stellen de OC leden van de BSO locaties zich graag aan u voor.

Chris Tasma – voorzitter OC BSO locaties

Mijn naam is Chris Tasma en sinds een aantal jaren ben ik voorzitter van de OC van de BSO locaties. Mijn kinderen Ties (2010) en Silke (2013) gaan al van kleins af aan naar een van de opvang locaties van de SKH. Eerst naar het kinderdagverblijf en sinds ze naar school gaan naar de BSO. Ties en Silke gaan allebei naar BSO Op Stelten. Heb je vragen of bijzonderheden over de opvang van je kind(eren) op een van de BSO locaties of over de SKH in het algemeen? Dan kun je altijd contact met mij opnemen.


Rudy Drent – OC lid BSO Erasmusheem & BSO Tovenaar 

Mijn naam is Rudy Drent en ik woon sinds 2003 in Haren. Mijn kinderen Florian (2007), Julius (2008), Eloise (2010) en Hilène (2015) zijn allemaal bekend bij de SKH. Inmiddels zijn alleen Eloise (BSO Eramusheem) en Hilène (BSO Tovenaar) de kinderen welke nog naar SKH gaan. In OC zal ik ook namens BSO Eramusheem en BSO Tovenaar vertegenwoordigen. Mijn doel is om de kinderen een onvergetelijke en veilige tijd te kunnen geven binnen de SKH. Als er vragen zijn ik hoor het graag!


Rubin Postma – OC lid BSO Op Stelten & BSO Merlijn

Mijn naam is Rubin Postma en sinds oktober 2016 neem ik plaats in de Oudercommissie van de BSO buitenlocaties. Onze twee kinderen Esmee (2011) en Tijn (2012) gaan  met veel plezier één dagdeel per week naar de BSO Op Stelten (Tijn) en BSO Merlijn (Esmee). Daarvoor hebben ze op kinderdagverblijf Brabbel gezeten aan de Waterhuizerweg, zowel in de babygroep, peutergroep als de verticale groep. Als OC-lid denk en adviseer ik graag mee over het reilen en zeilen van de BSO, het aanbod van activiteiten en beleidsontwikkeling. Dit met oog voor de belangen van de kinderen, de ouders alsmede de Stichting Kinderopvang Haren. Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën, neemt u dan vooral contact met mij op.


Lybrich Dubois – OC lid BSO Op Stelten

Mijn naam is Lybrich Dubois en sinds 2009 woon ik samen met mijn partner in Haren. Onze kinderen Jalle (2011) en Gosse (2013) zijn al van kleins af aan vertrouwd met de opvang bij SKH. Eerst bij Brabbel aan de Waterhuizerweg, later op BSO Heksenketel en BSO Drakenland en ondertussen op BSO Op Stelten. Sinds oktober 2016 ben ik lid van de Oudercommissie van de BSO locaties. Graag lever ik vanuit die rol een bijdrage aan de continue ontwikkeling van de thema BSO’s. Ik vind het een leuke uitdaging om daarbij zowel kind-, ouder- als zakelijke belangen mee te laten wegen en waar mogelijk te verenigen. Heb je vragen of suggesties? Laat het gerust weten.


Anneke Jonkman – OC lid BSO Merlijn en BSO Op Stelten

Ik ben Anneke Jonkman en samen met mijn man en onze kinderen Froukje (2007), Willem (2009) en Maarten (2013) woon ik in Haren. Froukje gaat ondertussen niet meer naar de BSO maar Willem en Maarten gaan met veel plezier naar BSO BSO Op Stelten en BSO Merlijn. Ik denk graag mee over de invulling van de BSO locaties en het beleid van de SKH. Neem gerust contact met mij op wanneer je vragen of bijzonderheden hebt.


Tialda Hoekstra – OC lid BSO Bibelebontse Borg

Mijn naam is Tialda Hoekstra en ik woon sinds 2007 in Haren. Mijn dochter Hannah (2016) gaat vanaf haar babytijd naar de opvang van Stichting Kinderopvang Haren. Ze kwam binnen bij de babygroep op de Waterhuizerweg, vervolgens stroomde ze door naar de peutergroep, en sinds ze op school zit, wordt ze op een aantal dagen na schooltijd opgevangen bij BSO de Bibelebontse Borg. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar de BSO gaan, en dat ouders tevreden zijn over de geleverde zorg. Om deze reden ben ik lid geworden van de OC, zodat ik kan meedenken en kan adviseren in de beleidsontwikkeling van Stichting Kinderopvang Haren en het aanbod van de activiteiten bij de BSO’s. Mocht je vragen hebben, laat het mij dan gerust weten.

______________________________________________________

Marja Hulshoff – OC lid BSO Heksenketel

Ik ben Marja Hulshoff en samen met mijn man en onze dochter Lilly (2016), woon ik in Haren. Lilly gaat 4 dagen in de week naar de BSO de Heksenketel. Wegens de huidige lockdown gaat ze op het moment 1 dag per week naar de noodopvang. Sinds maart 2021 ben ik lid van de oudercommissie. Ik denk graag mee over de invulling van de BSO locaties en het beleid van de SKH. Naast de juiste zorg voor de kinderen vind ik zichtbaarheid en betrokkenheid tussen de BSO-opvang en ouders/verzorgers belangrijk.

 Wil je eens van gedachten wisselen, heb je een vraag voor mij en de oudercommissie of nieuwe ideeën? Neem gerust contact met mij op.

Zoals u hierboven vast heeft gezien, mist u hierboven vanuit BSO Drakenland, BSO Rijmelarij, Reuze BSO en BSO SimSalaBrink informatie. Dat klopt, want voor deze locaties zijn wij nog opzoek naar nieuwe leden. Lijkt het u leuk om mee te denken met het reilen en zeilen binnen de BSO locaties en hiervoor drie tot vier keer per jaar bij elkaar te komen? Neem voor meer informatie hierover contact op met Emmie Huiskes; e.huiskes@kinderopvangharen.nl

______________________________________________________

Ellen ter Braak – OC lid BSO Tovenaar

 

Dag ouders,

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Ellen ter Braak en lid van de oudercommissie van de BSO’s van de SKH. Twee keer per week gaat onze dochter na schooltijd vanaf de Brinkschool naar BSO Tovenaar aan de Waterhuizerweg. Daar wordt ze met veel enthousiasme, liefde en plezier opgevangen door een aantal vaste pedagogisch medewerkers die leuke activiteiten met de kinderen ondernemen en laten (buiten) spelen, zodat zij kunnen ontladen na een drukke dag op school. Voor haar belangrijke momenten in de week met plezier en leerervaringen.

Als ouder is het fijn om te weten dat je kind ook na schooltijd opgevangen kan worden. Ik heb het altijd belangrijk gevonden mee te kunnen denken over onderwerpen waar je als ouder met een kind dat naar een kinderopvangorganisatie gaat mee te maken krijgt. Hierover meedenken als ouder en de verbinding aangaan met de beleidskant van de kinderopvang is van belang voor de waarborging van de kwaliteit die de organisatie kan bieden. Ik heb dit daarom voortgezet op het moment dat onze dochter de overstap maakte van kinderdagverblijf naar BSO. Ook al wordt zij niet meer de hele dag opgevangen, ook nu zij naar de BSO gaat, is het belangrijk dat ouders meedenken over de opvang zoals die geboden wordt. Daarnaast hebben wij als ouders van de OC een verbindende functie: heb je een vraag, leg hem bij ons neer!

Wij kunnen als OC versterking gebruiken. Heb je interesse of vragen over wat wij doen, spreek mij of een van de andere ouders in de OC BSO aan. We staan je graag te woord.