Leden OC BSO locaties

Alle BSO locaties die niet gevestigd zijn in de panden aan de Waterhuizerweg en Hemsterhuislaan, vallen onder de OC van de BSO locaties.
Hieronder stellen de OC leden van de BSO locaties zich graag aan u voor.

Chris Tasma – voorzitter OC BSO locaties

Mijn naam is Chris Tasma en sinds een aantal jaren ben ik voorzitter van de OC van de BSO locaties. Mijn kinderen Ties (2010) en Silke (2013) gaan al van kleins af aan naar een van de opvang locaties van de SKH. Eerst naar het kinderdagverblijf en sinds ze naar school gaan naar de BSO. Ties gaat naar BSO Op Stelten en Silke naar BSO Heksenketel. Heb je vragen of bijzonderheden over de opvang van je kind(eren) op een van de BSO locaties of over de SKH in het algemeen? Dan kun je altijd contact met mij opnemen.


Andrea Koops – OC lid BSO Drakenland en BSO Op Stelten

Mijn naam is Andrea Koops. In juni 2015 ben ik samen met mijn partner en onze kinderen vanuit Groningen verhuisd naar Haren.  Sinds december 2015 ben ik lid van de Oudercommissie van de BSO van de Stichting Kinderopvang Haren.  Ik heb twee kinderen: Roan en Elsa. Roan gaat ondertussen niet meer naar de BSO maar Elsa gaat een middag per week naar BSO Op Stelten en een middag naar BSO Drakenland. Elsa gaat met veel plezier naar de school De Wissel, waar ook BSO Drakenland in is gevestigd.

Een veilige, gezonde en vertrouwde omgeving zijn belangrijk voor een goede ontwikkeling van kinderen, zowel thuis als daarbuiten. Ik draag daar graag op allerlei manieren aan bij, onder andere als lid van de ouder commissie.
Maar ook in mijn werk als requirements analist  bij Gino, een bedrijf dat software ontwikkelt voor de zorgsector en het sociaal domein. Binnen Gino ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van het Digitaal Dossier JGZ (het kind dossier waar consultatiebureaus en GGD-en hun consulten in registreren).

Heeft u wensen, klachten of ideeën over de kinderopvang SKH, meld het vooral. Ik zal mijn oren en ogen open houden, voor u en voor onze kinderen.


Rubin Postma – OC lid BSO Bibelebontse Borg

Mijn naam is Rubin Postma en sinds oktober 2016 neem ik plaats in de Oudercommissie van de BSO buitenlocaties. Onze twee kinderen Esmee (2011) en Tijn (2012) gaan  met veel plezier één dagdeel per week naar de BSO De Bibelebontse Borg en BSO Merlijn. Daarvoor hebben ze op kinderdagverblijf Brabbel gezeten aan de Waterhuizerweg, zowel in de babygroep, peutergroep als de verticale groep. Als OC-lid denk en adviseer ik graag mee over het reilen en zeilen van de BSO, het aanbod van activiteiten en beleidsontwikkeling. Dit met oog voor de belangen van de kinderen, de ouders alsmede de Stichting Kinderopvang Haren. Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën, neemt u dan vooral contact met mij op.


Lybrich Dubois – OC lid BSO Heksenketel en BSO Drakenland

Mijn naam is Lybrich Dubois en sinds 2009 woon ik samen met mijn partner in Haren. Onze kinderen Jalle (2011) en Gosse (2013) zijn al van kleins af aan vertrouwd met de opvang bij SKH. Eerst bij Brabbel aan de Waterhuizerweg en inmiddels ook bij BSO De Heksenketel en BSO Drakenland. Sinds oktober 2016 ben ik lid van de Oudercommissie van de BSO locaties. Graag lever ik vanuit die rol een bijdrage aan de continue ontwikkeling van de thema BSO’s. Ik vind het een leuke uitdaging om daarbij zowel kind-, ouder- als zakelijke belangen mee te laten wegen en waar mogelijk te verenigen. Heb je vragen of suggesties? Laat het gerust weten.


Anneke Jonkman – OC lid BSO Bibelebontse Borg en BSO Op Stelten

Ik ben Anneke Jonkman en samen met mijn man en onze kinderen Froukje (2007), Willem (2009) en Maarten (2013) woon ik in Haren. Froukje gaat ondertussen niet meer naar de BSO maar Willem en Maarten gaan met veel plezier naar BSO BSO Op Stelten (Willem gaat hier in schoolvakantie naar toe, in schoolweken gaat hij naar BSO Merlijn aan de Waterhuizerweg) en Bibelebontse Borg (dit is de locatie van Maarten). Ik denk graag mee over de invulling van de BSO locaties en het beleid van de SKH. Neem gerust contact met mij op wanneer je vragen of bijzonderheden hebt.


 

Maartje Slagman – OC lid BSO Peter Pan

Voorstellen volgt


Marleen Nagengast – OC lid Reuze BSO & BSO Peter Pan

Ik ben Marleen Poppen-Nagengast en ben in 2017 met mijn man Robert Jan en onze kinderen Merel (2009), Teun (2011) en Huub (2014), vanuit Amersfoort naar Haren verhuisd. Daarvoor hebben we drie jaar in Zweden gewoond, waar kinderopvang en onderwijs op een hele andere manier georganiseerd en ingevuld worden. Ik zou het mooi vinden om wat van die ervaringen mee te nemen in mijn rol als lid van de oudercommissie. Ik vind het verder belangrijk dat kinderen veel buiten zijn en in contact komen met de natuur. Dat is gezond en zorgt voor creativiteit.

Vanuit mijn werk als communicatieadviseur bij IVN Natuureducatie kom ik in aanraking met allerlei projecten om kinderen de natuur te laten beleven. Ook die ervaring neem ik graag mee naar de oudercommissie. Mijn kinderen zitten op de Reuze BSO en Peter Pan, dus heb je voor die locaties vragen of opmerkingen, laat het dan vooral weten!

 

Zoals u hierboven vast heeft gezien, mist u hierboven vanuit BSO SimSalaBrink en BSO Erasmusheem informatie. Dat klopt, want voor deze locaties zijn wij nog opzoek naar nieuwe leden. Lijkt het u leuk om mee te denken met het reilen en zeilen binnen de BSO locaties en hiervoor drie tot vier keer per jaar bij elkaar te komen? Neem voor meer informatie hierover contact op met Emmie Huiskes; e.huiskes@kinderopvangharen.nl