BSO Heksenketel

De kinderen voelen zich op hun gemak op onze BSO Heksenketel, iedereen is welkom! Er is voldoende ruimte en aandacht voor nieuwe kinderen. Er heerst een ontspannen, warme en knusse sfeer en de kinderen voelen zich veilig en vertrouwd op de BSO . Een 2e thuis! Kinderen kiezen zelf wat ze leuk vinden om te gaan doen, maar daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot leuke activiteiten, knutselen is hier één van. Wij maken van iedere dag een ‘feest’ !

Wij hebben enkele kinderen gevraagd wat ze het leukste vinden op de BSO ;

Marith : ‘Ik vind kleuren het leukste maar ik weet niet of ik de blokken ook leuk vind, maar ik denk van wel.’
Emmanuel : ‘De playstation en buiten spelen vind ik heel leuk!’
Joep :’ Buiten spelen, spekjes eten en fietsen op het grote plein.’
Wout : ‘Buiten spelen, playstation, slingeren, maar eigenlijk vind ik alles wel leuk!’

BSO Heksenketel participeert in de Brede School Octopus samen met OBS de Wissel en Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Met ingang van mei 2012 wordt de Heksenketel gehuisvest binnen het gebouw van De Wissel. Op BSO Heksenketel kunnen 30 kinderen opgevangen worden, onder begeleiding van 3 pedagogisch medewerkers. Op BSO Heksenketel worden kinderen opgevangen van OBS de Wissel, OBS de Linde en GBS Het Mozaiek (voor de Mikkelhorst).

BSO Heksenketel beschikt over 2 groepsruimtes, 1 voormalig klaslokaal dat niet meer als zodanig in gebruik is en een multifunctionele ruimte. Beide ruimtes zijn ingericht met verschillende hoeken, onder andere een poppenhoek, bouwhoek en hoeken voor knutselactiviteiten, computeren en lezen. In beide lokalen is een grote “stamtafel” waar gezamenlijk gegeten en gedronken wordt.
Er is een grote buitenruimte met allerlei speeltoestellen en een basketbalveld.

Vanaf zomer 2013 zal BSO Heksenketel mee verhuizen naar het nieuwe gebouw van de Wissel. Hierin zullen ook het CJG en de Speel-O-Theek gevestigd zijn.

Bekijk Inspectierapport_BSO Heksenketel Drakenland 2017Volg ons op:

Boekstart2